Uncategorized

Yoga för mig

Vilken kväll! Nyss hemkommen ifrån kvällen yogapass som kvällen till ära flyttat utomhus och inte till vilket ställe som helst -utan ner till havet! 

 

 

 

 

De senaste åren har verkligen yogan fått en helt annan innebörd för mig- tidigare var det mer som vilket vanligt fysiskt träningspass som helst- tills jag fann Kundaliniyogan. Det är just den här typen av utmaning jag behöver i kombination med min andra träning. Det är meditationen som är den mer utmanande delen för mig som jag verkligen behöver lära mig att hantera.

Den senaste kursen har betytt otroligt mycket för mig! Vi har gått igenom ett chakra per gång och gjort en kriya tillhörande det aktuella chakrat och jag vet inte vad som har hänt med mig under den här våren. Jag har fått en helt ny kontakt med mina känslor och om det är yogans förtjänst eller ej- det vet jag inte.  Det som jag har märkt är att när jag varit ledsen- har jag verkligen varit ledsen, glad- så bubblande glad så att det spritt i hela kroppen, frustrerad- så frustrerad så jag inte vetat vart jag ska ta vägen.

Tänker på det som sägs- ”att yoga är som att tända ett ljus hos själen”.

Med värme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *