PT – online

Unikt i sitt slag- finns både på webben men även via personlig kontakt via Skype. Jag har själv saknat ett liknande koncept. Som fembarnsmamma vet jag hur svårt det är att ta sig till gymmet och hur lätt det är att sätta sig själv i sista hand så jag vänder mig i första hand till kvinnor som vill komma igång med sin träning på hemmaplan men finns såklart också till hands för dig som redan kommit en bit på vägen i din träning.

Alla samarbeten startar med ett ifyllt frågeformulär, nytagna bilder samt mått och vikt. Efter det får du tillgång till en sida där du kan se dina träningsprogram, registrera din kost samt kommunicera.

Paket brons3 Älskar du att träna men är trött på uteblivna resultat? Jag vet hur svår det kan vara att hitta en struktur i sin träning och en hållbar kost som fungerar i längden snarare än en quickfix. Tanken är att du ska lära dig en ny livsstil som fungerar livet ut. I paketet ingår skräddarsytt träningsprogram utifrån dina egna förutsättningar, drömmar och mål och där du kan välja om du vill träna hemma eller på gym, full tillgång till kostdagbok där du registrerar din kost men även får menyförslag. Jag följer dig vecka för vecka med personlig feedback på både träning och kost utifrån det som du har kommenterat. Dessutom ingår det ett tillfälle med personlig coaching via Skype (max en timme) där fokus ligger helt på dig och dina mål och drömmar. Coachingen bokar du in lätt via Boka direkt.

Du kommer att lära dig att göra medvetna val då det gäller både din kost och träning samt att få en helt ny livsstil. Du kommer att få mycket mer ork och energi i din vardag samt känna dig stark i kroppen.

För mig är sömn och återhämtning lika viktigt som kosten och träningen och i ditt välkomstbrev får du med dig tips och råd kring det. Så för en investering i dig själv och din hälsa på 1295 kronor för 30 dagar får du:

full tillgång till tränings och kostportalen, ett tillfälle med coaching via Skype, feedback varje vecka på din kost och träning samt kontakt med mig via mail så ofta du vill under resans gång.

Paket silver – Behöver du lite extra stöd kring din kost och träning? Har du gjort liknande satsningar tidigare men känt att du inte riktigt lyckats hela vägen fram? Motivationen finns där men kommer som oftast och går? Vill du få fram den bästa versionen av dig men tycker att det är svårt att få den att hålla längre än ett medlemskap på gymmet?

Jag finns här för dig och puttar upp dig på spåret igen! Förutom full tillgång till kost och träningsportalen och skräddarsytt träningsprogram så ingår även tre samtalstillfällen ( max en timme per gång) via Skype där vi helt fokuserar på dig. Dessa samtal bokar du själv in när det passar dig via Boka direkt. Jag följer dessutom upp dig med skriftlig och personlig feedback varje vecka på din utförda träning och din kost. Du får när som helst kontakta mig via mail om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Jag tar också hänsyn till vila och återhämtning och ger dig tips och tricks kring dessa ämnen.

Så för en investering i dig själv på 2495 kronor för 30 dagar får du tre coachingsamtal ( 3 x 1 h), full tillgång till tränings och kostportal med skräddarsytt träningsprogram, förslag på menyer, personlig feedback veckovis samt kontakt via mail när du önskar.

Paket guld– Svårt att få livspusslet att gå ihop? Svårt att få tid till dig och din träning? Tiden ska räcka till för mycket samtidigt som det är av största vikt att hålla hälsan vid liv för att få mer ork och energi.

Lugn, jag hjälper dig! Vid fem tillfällen samtalar vi med full fokus på dig! Dessutom skapar jag det allra mest optimala träningsprogrammet för dig, ger dig förslag på hur en kostdag kan se ut, feedback veckovis på utförd träning och kost. Allt detta för att få fram den bästa versionen av dig!

Du kommer att få ett större lugn, bättre kännedom kring dig själv, samt vad du och din kropp behöver för att må bra.

Du bokar själv in samtalen via Boka direkt och det gör ingenting om något av samtalen blir utanför månaden som träningen och kostregistreringen sker.

Investering i dig själv och din hälsa 3495 kronor för 30 dagar.

Paket bas– Om du känner att du har stenkoll på kost och träning så finns även möjlighet att endast ha tillgång till kost och träningsportal samt veckovis feedback skriftligen. Skräddarsytt träningsprogram efter dina förutsättningar och förslag på menyer.

Investering i dig själv 995 kronor för 30 dagar

Coachingsamtal – per gång 595 kronor

För att beställa- gå in i webshopen! Önskar du köpa för en längre period än en månad- maila mig för rabatt.