PROGRAM MED PT-ONLINE


Är du trött på uteblivna resultat? Saknar du struktur i din träning och en hållbar kost? Du behöver något som fungerar i längden snarare än en quickfix. Tanken är att du ska lära dig en ny livsstil som fungerar livet ut. I paketen ingår:

Skräddarsytt träningsprogram utifrån dina egna förutsättningar, drömmar och mål och där du kan välja om du vill träna hemma eller på gym, full tillgång till kostdagbok där du registrerar din kost men du får även menyförslag utifrån den kost du föredrar, blandkost, vegetarisk etc.

Uppföljning med veckovis personlig feedback på både träning och kost utifrån den träning du utfört samt den kost som du registrerat.

Dessutom ingår beroende på vilket paket du väljer personlig coachning via Skype/Facetime där fokus ligger helt på dig och dina mål och drömmar. Jag hjälper dig direkt upp på spåret igen om du kör av vägen! Coachingen bokar du in lätt via Boka direkt. Vid behov finns möjlighet att investera i ytterligare coachning via webbutiken och bokas också in via Boka direkt.

För mig är sömn och återhämtning lika viktigt som kosten och träningen och i ditt välkomstbrev får du med dig tips och råd kring det.

Tillgång till en plattform för registrering av kost där du även kan kommunicera med mig så ofta du önskar, jag svarar så snart jag har möjlighet och oftast inom 24 timmar vardagar.

Du kommer att få ett större lugn, bättre kännedom kring dig själv, samt vad du och din kropp behöver för att må bra.

Du kommer att lära dig att göra medvetna val då det gäller både din kost och träning samt lära dig en ny livsstil. Du kommer att få mycket mer ork och energi i din vardag samt känna dig stark i kroppen.

För att beställa- gå in i webshopen och välj tjänster och klicka in vad du önskar investera i för program och så återkommer jag med all information du behöver vidare.

Förändringar tar tid att implementera så jag rekommenderar varmt mitt 90 dagars program.