Uncategorized

Morsdag och dagen efter…

Jag är och blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på hur fint mina hjärtan firade mig igår. En underbar blomsterbukett, fin morsdagskaka och ett ”Sommarkort” på yogan jag går på så att jag ska kunna fortsätta hela sommaren.

Efter att vi hade fikat tog vi en lång cykeltur vid havet, alla i familjen. Redan i början av cykelturen kände jag hur huvudvärken kom smygande. Så sorgligt! Det går liksom inte att stoppa den när den väl är på intågande. Det var lite speciellt väder igår eftermiddag som jag tror var en bidragande orsak. Solen sken genom molnen och det var varmt och lite åskigt.  Jag tog medicin direkt när jag kom hem men det hjälpte inte. Jag somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk och det är det värsta tänkbara scenariot när man ska jobba och ta hand om fem barn ensam.

Måndagar som alltid brukar innebära styrketräning för min del fick kliva åt sidan. Jag vet vid det här läget att det inte är någon idé alls att pressa sig själv utan istället vara extrem snäll mot sig själv. Jag har idag provat allt! Yoga, kryddnejlikor, medicin, starkt kaffe. Det är så svårt när det inte är den vanliga migränen- för då är det bara att gå och lägga sig. En dag som idag har jag en blandning av spänningshuvudvärk och migrän. Det går att vara uppe och fungera någorlunda men att böja sig ner eller jaga tvååringar gör så att det bara bultar i huvudet.

Framemot 19.00 tiden släppte huvudvärken tack och lov. Jag tog en runda med cykeln och sedan ett yogapass  i trädgården med övningar jag fått från kursen ”Migänyoga”.

Jag hoppas på en ny fin dag imorgon!

God natt!

Kryddnejlika är en bra medicin mot huvudvärk när man vill vila ifrån triptaner och annat starkt!
Den fina buketten jag fick av mina hjärtan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *