Om mig

Jag var knappt trettio år och kände mig svullen, energilös och trött. Jag tänkte att det var helt normalt och livet rullade på som vanligt. Det var ofta godsaker och jag levde ibland som att det var lördag hela veckan- med den kanske inte alltför hälsosamma kosten. Runt omkring mig såg jag människor som var stressade och som blev sjuka. Jag tänkte ofta att detta hade med ärftlighet och otur och göra och var inte det minsta intresserad av hälsa. Jag sprang min runda i löparspåret men inte alls på någon regelbunden nivå. Jag noterade även att människor blev alltmer stillasittande och den digitala tekniken tog nästan över våra liv- till och med bland våra barn! Jag började läsa på kring ämnet hälsa och en dag fick det vara  NOG!

Jag insåg att om vi ska fortsätta vara friska och leva i den mycket påfrestande tid vi lever i både psykiskt och fysiskt var det tvunget till att bli en förändring. Snart hade både jag och min familj lagt om vår kost och jag hade insett hur livsviktig den fysiska aktiviteten var. När jag lämnade mitt yrke som flygvärdinna sedan 17 år och funderade på vad jag, en fembarnsmamma skulle göra med mitt liv- gick det upp för mig att jag såklart skulle inspirera och hjälpa andra kvinnor med sina livsstilsförändringar.

Jag är personlig tränare, kostrådgivare, hälsoinspiratör, samtalsterapeut och utbildad inom MI och har redan hjälpt massor av kvinnor till bättre hälsa men kände att något saknades i kontakten med mina kunder. Det var svårt att hjälpa hela vägen fram till målet. Jag vill hjälpa mina kunder på ett mer personligt plan så i mitt koncept finns möjlighet till personliga samtal online samt att jag alltid skräddarsyr ditt program utifrån dina förutsättningar, drömmar och mål. På det sättet får jag en bättre bild av just ditt behov och vad dina största utmaningar och styrkor är!

Jag ser fram emot att följa dig på din resa! Varmt välkommen!