Hälsa

Vad har du för last?

Jag tror att de flesta av oss har någon form av last. Det kan vara kaffe, godis eller kanske att shoppa för mycket. För min del fick jag reda på vilken last jag hade förra hösten. Min yogalärare hade uppmanat oss i god tid att vi skulle dra ner en aning på kaffet i god tid inför de fyra dagarna som vi skulle ha tillsammans. Jag tog tyvärr inte hennes ord på allvar och tidernas huvudvärk. Jag har redan migrän och vet verkligen hur huvudvärk känns men den här varianten var något helt annat. Den var som ett av mina värsta attacker. Jag fick åka direkt till hotellet och lägga mig för att försöka sova bort värken.

Nästa vecka reser jag bort igen utan kaffe och jag har därför redan i måndags dragit ner på kaffet- eller dragit ner- jag slutade tvärt. Jag tror att det är det enda som fungerar för mig. Så idag är jag inne på dag tre med kraftig huvudvärk – men jag tror faktiskt att jag är igenom det snart! Min ayurvediska hälsovägledare har gett mig ett fantastiskt gott recept på en chai som jag dricker nu istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *